Υπηρεσίες

Services

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Φωτοσκίαση

Δημιουργούμε σκίαση στα φρύδια, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο, σαν να έχετε τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι.

Τρίχα τρίχα (hairstroke)

Από τις δημοφιλείς τεχνικές. Σχεδιάζουμε μεμονωμένες γραμμές που μιμούνται τις φυσικές σας τρίχες. Η τεχνική «τρίχα-τρίχα» δίνει εκπληκτικά φυσικό αποτέλεσμα.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ (LIPLINER)

Περίγραμμα και γέμισμα. Η εφαρμογή θα δώσει το ιδανικό σχήμα στην γραμμή των χειλιών και την υγιή απόχρωση που επιθυμείτε.

 

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ (EYELINER)

Ανω Περίγραμμα Ματιών / Κάτω Περίγραμμα Ματιών

H γραμμή του eyeliner στα μάτια σας, θα τονίσει διακριτικά το βλέμμα σας και θα αναδείξει την ομορφιά και το σχήμα των ματιών σας.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΧΡΩΜΑΤΩΣΗ

Κάλυψη ουλών, χρωματική αποκατάσταση θηλαίας άλω (aerola) έπειτα απο μαστεκτομή, Μέθοδος trichopigmentation (απομίμηση τριχών) στο τριχωτό της κεφαλής.

 

 

EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ 3D

Από 2 μέχρι 6 τεχνητές βλεφαρίδες εφαρμόζονται στις φυσικές σας, χωρίς να προκαλείται φθορά. Το αποτέλεσμα είναι πυκνές, ελκυστικές βλεφαρίδες, που δεν χρειάζονται μάσκαρα για όσο τις συντηρείτε.

 

4D BROW LIFT

Μία φυσική αλλά θεαματική τεχνική ανόρθωσης των φρυδιών. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Δεν είναι επεμβατική μέθοδος όπως το ημιμόνιμο μακιγιάζ, αντιθέτως εφαρμόζεται σε φυσική τρίχα.

 

 

LASH LIFT

Η νέα τεχνική lift των φυσικών σας βλεφαρίδων, εύκολα, γρήγορα, με άμεσα ορατά αποτελέσματα, ήρθε στο Perfect Touch Permanent Make Up. Οι βλεφαρίδες σας αποκτούν την τέλεια καμπύλη και βάφονται μόλις σε 35 λεπτά, με μεγάλη διάρκεια και χωρίς καμία φθορά.