Υπηρεσίες

Services

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Φωτοσκίαση | Soft Shading- Ombre

Δημιουργούμε σκίαση στα φρύδια, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο, σαν να έχετε τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι.

Τρίχα τρίχα | Microblading- Nano Strokes- Combo

Από τις δημοφιλείς τεχνικές. Σχεδιάζουμε μεμονωμένες γραμμές που μιμούνται τις φυσικές σας τρίχες. Η τεχνική «τρίχα-τρίχα» δίνει εκπληκτικά φυσικό αποτέλεσμα.

COVER UP TATTOO

Cover-up ημιμόνιμο μακιγιάζ με επιδιορθωτικό σκοπό, σε παλιότερες, μη πετυχημενες εφαρμογές.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ (LIPBLUSHING)

Περίγραμμα και γέμισμα. Η εφαρμογή θα δώσει το ιδανικό σχήμα στην γραμμή των χειλιών και την υγιή απόχρωση που επιθυμείτε.

 

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

EYELINER

H κλασσική γραμμή του eyeliner στα μάτια, που θα τονίσει το βλέμμα σας και θα αναδείξει την ομορφιά και το σχήμα των ματιών σας.

LASH LINER

Εφαρμόζεται διακριτικά μια λεπτή μαύρη γραμμή πάνω στη γραμμή του βλεφάρου,  δίνοντας την αίσθηση πιο πυκνών βλεφαρίδων. Eίναι η τεχνική που θα μεγαλώσει το βλέμμα σας, αλλά παράλληλα δεν θα γίνει αντιληπτή απο κανέναν.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΧΡΩΜΑΤΩΣΗ

Κάλυψη ουλών, χρωματική αποκατάσταση θηλαίας άλω (aerola) έπειτα απο μαστεκτομή, Μέθοδος trichopigmentation (απομίμηση τριχών) στο τριχωτό της κεφαλής.

 

 

EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ 3D

Kim K effect | Cate Eye | Dolly Effect

Από 2 μέχρι 6 τεχνητές βλεφαρίδες εφαρμόζονται στις φυσικές σας, χωρίς να προκαλείται φθορά. Το αποτέλεσμα είναι πυκνές, ελκυστικές βλεφαρίδες, που δεν χρειάζονται μάσκαρα για όσο τις συντηρείτε.

 

 

4D BROW LIFT

Μία φυσική αλλά θεαματική τεχνική ανόρθωσης των φρυδιών. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Δεν είναι επεμβατική μέθοδος όπως το ημιμόνιμο μακιγιάζ, αντιθέτως εφαρμόζεται σε φυσική τρίχα.

 

 

LASH LIFT

Η νέα τεχνική lift των φυσικών σας βλεφαρίδων, εύκολα, γρήγορα, με άμεσα ορατά αποτελέσματα, ήρθε στο Perfect Touch Permanent Make Up. Οι βλεφαρίδες σας αποκτούν την τέλεια καμπύλη και βάφονται μόλις σε 35 λεπτά, με μεγάλη διάρκεια και χωρίς καμία φθορά.